KAPCSOLAT
Mosodaberuházás Kaposváron

A Hóferhér Textilservice Kft. minden szabványt, előírást kielégítő – egészségügyi textíliák
fertőtlenítő mosására, feldolgozására is alkalmas – higiénikus mosodával rendelkezik.


TECHNOLÓGIA
A Hóferhér Textilservice Kft. minden szabványt, előírást kielégítő – egészségügyi textíliák fertőtlenítő mosására, feldolgozására is alkalmas – higiénikus mosodával rendelkezik. Cégünk minden évben elvégezteti a szükséges szabványossági felülvizsgálatokat.

Mosógépeink alkalmasak mind a termo-dezinfekciós, mind a kemo-termodezinfekciós eljárások alkalmazására. Rendelkeznek ORKI engedéllyel, ezzel is bizonyítva, hogy megfelelnek a kórházi textíliák mosására, feldolgozására.
A termodezinfekciós mosási eljárás az MI-03 38-81, ill. az MI-03 145-81 egészségügyi ágazati műszaki irányelvek alapján történik. A kemo-termo-dezinfekciós mosási eljárás az EÜMI-29 1-76, EÜMI-03 78-77 és az EÜMI-03 79-77 számú egészségügyi ágazati műszaki irányelvek alapján történik. Mindkét módszer tökéletes fertőtlenítést biztosít.

Gépparkunk gerincét ipari teljesítményű, külön szárító berendezéssel ellátott csőmosógép traktus adja. Ezt egészítik ki különböző kapacitású egyedi, higiénikus mosó- és szárítógépeink.
Ezzel – azon túlmenően, hogy minden mosási igényhez a megfelelő gépeket tudjuk rendelni – azt is biztosítani tudjuk, hogy bármely berendezésünk meghibásodása esetén is zavartalan marad a Partnereinknek nyújtott minőségi mosodai szolgáltatás.

A textíliák mosás utáni kezelésére is számos lehetőséget kínál gépparkunk. A kalanderek, vasalóprések, finischer-ek (alagút szárító), alakos- préssorok, különböző hajtogató- és rakatológépek, a legmagasabb minőségi elvárásoknak és a lekülönbözőbb igényeknek is megfelelnek.

Az alkalmazott mosási technológiáink klórmentesek és megfelelnek az előírt egészségügyi ágazati műszaki irányelvekben rögzítetteknek.

Vegyszer adagolási technológiánk zárt láncú, biztosítva ezzel azt, hogy a "Mosási-Adagolási Technológiai" táblázatokban előírt mennyiségű és típusú anyagok felhasználása tévedés és hibamentes legyen. A textíliák szállítására szolgáló konténerek tisztító fertőtlenítő mosását az erre a célra szolgáló "Automata mosó­fertőtlenítő" kamrában végezzük, valamint a konténereket bélelő textil zsákokat fertőtlenítő mosással tisztítjuk.
Hófehér Textilservice Kft.
Székhely: 2000, Szentendre, Pannónia u. 1-3.
Telefon / fax: +36-30-912 8509 Mail: info@hofeher-tex.hu
Cégjegyzékszám: Cg. 13-09-191521
Adószám: 13379845-2-13